Artikel uit de Langstraat



Een mooi feest voor mensen met een beperking en alle ouderen

Nieuwe editie LeuteTeutebal op zondag 4 februari 2018

Geertruidenberg – Om klokslag 14.11 uur zal burgemeester Van Hees de 4e editie van het LeuteTeutebal 2018 gaan openen.

Een middag vol feestmuziek door de muzikale artiesten: Johnny Gold, Johnny Purple, Gino Compromesso, DJ Werner van Elst en de blaaskapel De Zwevers. De presentatie is in handen van Christian Malan.

 

Deze middag is speciaal georganiseerd voor mensen (jong en oud) met een beperking en alle ouderen. Dit uit onze gemeente Geertruidenberg en uit de regio.

Dat deze 2 doelgroepen prima samengaan is de afgelopen 3 edities gebleken.

De locatie is bij Fort St. Gertrudis aan de Haven te Geertruidenberg.

 

Tijdens deze middag zullen de 3 Prinsen met hun raad van Elf en de 3 jeugdraden uit alle 3 de kernen van de gemeente Geertruidenberg, aanwezig zijn.

 

De zaal gaat open om 12.30 uur, dit in tegenstelling wat in de carnavalskrant staat (13.00).

Kaarten voor de doelgroepen kosten € 7,00 uur (incl. 3 consumpties).

De middag eindigt rond de klok 17.30 uur.

 

Deze zijn nog te koop bij de voorverkoopadressen: Slijterij Quist, Markt te Geertruidenberg en de Verkleeddoos, Heereplein te Raamsdonksveer.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ze te halen, kunt u ze ook reserveren via onze mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie via onze facebookpagina Leuteteutebal of onze website: www.leuteteutebal.nl

Wij danken al onze sponsoren en vrijwilligers, die het mede mogelijk maken om deze middag te organiseren. Namens de stichting Leuteteutebal: Lucie Vermeulen (voorzitter), Carlo Commeren (secretaris), Lia de Wijs (penningmeester) en Jeffrey Aerts (bestuurslid).